Vacature zeil-instructeur

Vacature zeil-instructeur Watersportcentrum Sloterplas.

Ben je graag buiten? Zit je vol energie en heb je passie voor zeilen? Dan willen wij jou als zeil-instructeur graag in ons team!

Watersportcentrum Sloterplas is een zeilschool in Amsterdam Nieuw-West. Het biedt diverse zeiltrainingen aan voor volwassenen en kinderen. Als instructeur geef je les via het TopSail-systeem. Naast onze cursussen geven wij ook les aan scholen, kinderfeestjes en bedrijven. In de mei- en zomervakanties hebben wij de Splashweken voor de jeugd (8-16 jaar) van maandag t/m vrijdag.

Als instructeur geef je cursus op verschillende niveau’s via het TopSail-systeem. Je komt te werken in een team van zeilinstructeurs die lesgeven in de Optimist en/of de Valk. Als team steunen wij elkaar bij het voorbereiden en evalueren van lessen, en helpen elkaar bij het klaarleggen en opruimen van materialen. Contact met elkaar en contact met de hoofdinstructeur, die op de kant staat ter ondersteuning en begeleiding, houden wij altijd via de portofoon, ‘communication is key’. Vaak sluiten we de dag af onder het genot van een borrel en een goed gesprek. Ons seizoen loopt van maart t/m november, en bij voldoende animo van cursisten wordt er ook in de winter met de Valk gezeild en lesgegeven.

1. Zeilinstructeur Jeugdzeilen eenmans (Optimist)
Je komt te staan voor groepen kinderen tussen de 8 tot 12 jaar die je in 8 weken gaat begeleiden en trainen in het zeilen. Dit gebeurt meestal in het weekend, een dagdeel of de hele dag. Naast de cursussen bieden wij ook schoolsport, kinderfeestjes en clinics voor bedrijven aan. Kortom, veel diversiteit in het soort werk en genoeg doorgroeimogelijkheden bij het lesgeven op verschillende niveau’s! Zelf leiden wij ook instructeurs op dus ook bij weinig of geen ervaring: wij zijn er voor je!

2. Zeilinstructeur Kielboot (Valk)
De zeilcursus Valk is voor volwassenen (18 jaar en ouder) die je les geeft in een cursus vorm van 8 weken. De cursus zal in het weekend worden gegeven. De groep grootte is maximaal 4 personen. Naast de cursus hebben wij ook bedrijfsuitjes die in de Valk gegeven worden. Met korte uitleg en wedstrijdjes over de Sloterplas kan jij een fantastische dag voor ze bezorgen!

Ben je:
* Een liefhebber van de zeilsport of andere watersporten
* Gemotiveerd om andere te leren zeilen
* Minimaal 1 weekenddag beschikbaar
* Ervaren met groepen kinderen en/ of volwassenen
* Ouder dan 16 jaar

Dan zoeken wij:
* Zeilinstructeurs (ZI 2/3/4) in de volgende disciplines:
– Valken (Kielboot)
– Optimisten (Jeugdzeilen 1 mans)

* Schoolsport en kinderfeestjes instructeurs:
Denk aan sporten zoals: vlottenbouwen, waterfietsen, kanoën en Optimist zeilen. De schoolsport activiteiten vinden voornamelijk door de weeks plaats.

* Splashweek (mei- en zomervakantie) instructeurs:
– Optimisten
– Laser Vago

Wij bieden:
* Een leuke bijbaan (part-time) op en aan het water.
* Ondersteuning en begeleiding als zeilinstructeur
* Een enthousiast, gemotiveerd en behulpzaam team om in te werken
* Salaris hangt af van leeftijd, ervaring en diploma’s.

Ben je geïnteresseerd in het werken? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Heb je overige vragen? Stuur dan een mailtje naar Laetitia Siegelaar via jobs@toprow.com.

Zeil-instructeur

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Geef in dit tekst gebied aan welke opleidingen je hebt gedaan of nu nog doet. Per opleiding aangeven, aanvang jaar, tot wanneer het gedaan is en of je daar een diploma van hebt behaald.
 • Geef in dit tekstgebied duidelijk aan of en welke werkervaring je al hebt
 • Roei en of Zeil relevante gegevens

 • Geef in dit tekstgebied aan van welke zeilverenigingen of zeilscholen je lid bent geweest, of nu nog lid bent. Daarbij ook de jaartallen van lid worden, en eventueel lid-af worden.
 • Geef hier aan welke CWO diploma's en vaardigheden je hebt.
 • Beschrijf hier wat je huidige activiteiten zijn binnen de zeilsport
 • Beschikbaarheid

  Vaste CWO cursussen zijn er op woensdag avond en in het weekend. We werken met een 8 weken systematiek waarvoor we een indeling maken. Geef hier aan op welke dagdelen je kunt werken en welke dagdelen je zeker niet beschikbaar bent. Naast de CWO cursussen zijn er ook nog diverse eenmalige activiteiten (scholen, kinderfeestjes). Deze vinden plaats door de weeks en in het weekend.
  Geef hier aan op welke dagdelen je beschikbaar bent om te werken de komende periode.
  Geef hier aan welke dagdelen je zeker niet kunt werken de komende periode
 • Overige opmerkingen die van belang kunnen zijn voor de sollicitatie