Vacature zeil-instructeur

Ben je graag buiten? Zit je vol energie en heb je passie voor zeilen? Dan willen wij jou als zel-instructeur graag in ons team!

Watersportcentrum Sloterplas is een zeilschool in Amsterdam Nieuw-West. Het biedt diverse zeiltrainingen aan voor volwassenen en kinderen. Als instructeur geef je les via het TopSail-systeem. Naast onze cursussen geven wij ook les aan scholen, kinderfeestjes en bedrijven. In de zomervakanties hebben wij de Splashweken voor de jeugd.

Ons seizoen loopt van april t/m november.

Ben je:
* Een liefhebber van de zeilsport of andere watersporten
* Ouder dan 16 jaar
* beschikbaar minimaal 1 weekenddag

Dan zoeken wij:
* Zeilinstructeurs (ZI 2/3/4) in de volgende disciplines:
– Valken (Kielboot)
– Laser Vago (Zwaardboot 2 mans)
– Optimisten (Jeugdzeilen 1 mans)
* Schoolsport en kinderfeestjes instructeurs:
Denk aan sporten zoals: zeilen, windsurfen, vlottenbouwen, waterfietsen. De schoolsport activiteiten vinden voornamelijk door de weeks plaats.

Wij bieden:
* Een leuke bijbaan op en aan het water in een enthousiast en gemotiveerd instructeurs team. Salaris hangt af van leeftijd, ervaring en diploma’s.

 

Zeil-instructeur

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Geef in dit tekst gebied aan welke opleidingen je hebt gedaan of nu nog doet. Per opleiding aangeven, aanvang jaar, tot wanneer het gedaan is en of je daar een diploma van hebt behaald.
 • Geef in dit tekstgebied duidelijk aan of en welke werkervaring je al hebt
 • Roei en of Zeil relevante gegevens

 • Geef in dit tekstgebied aan van welke zeilverenigingen of zeilscholen je lid bent geweest, of nu nog lid bent. Daarbij ook de jaartallen van lid worden, en eventueel lid-af worden.
 • Geef hier aan welke CWO diploma's en vaardigheden je hebt.
 • Beschrijf hier wat je huidige activiteiten zijn binnen de zeilsport
 • Beschikbaarheid

  Vaste CWO cursussen zijn er op woensdag avond en in het weekend. We werken met een 8 weken systematiek waarvoor we een indeling maken. Geef hier aan op welke dagdelen je kunt werken en welke dagdelen je zeker niet beschikbaar bent. Naast de CWO cursussen zijn er ook nog diverse eenmalige activiteiten (scholen, kinderfeestjes). Deze vinden plaats door de weeks en in het weekend.
  Geef hier aan op welke dagdelen je beschikbaar bent om te werken de komende periode.
  Geef hier aan welke dagdelen je zeker niet kunt werken de komende periode
 • Overige opmerkingen die van belang kunnen zijn voor de sollicitatie